Teenagers Dream
Le Master?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Links


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
ini dahulu kala #1
Saturday, February 9, 2013 | 4:27 AM | 1 BlackWhite

ingat lagi tak pertama kali kita kenal ? alaaa kita kenal pun melalui kawan kau lagipun time tu aku bosan. kononnya baru lepas putus cinta lah. konon-kononnya lah ! huh cinta monyet la katakan hari ni clash besok cari org baru . budak baru nak up katanya so aku sajalah msg kawan kau almaklum lah kekasih gelap katanya.dah lama msg punya msg lepastu aku kata aku bosan, takda ke kawan kau yg single ? hahaha ini baru dikatakan perigi carik timba . desperate baq hang ;/ dohh tolong lah faham time ni baru form 2 kot. bajet dah hot gila dah time tu. padahal ? hampehhhhhhhhhh -.- dan kemudiannya kawan kau pun bagi no aku dekat kau. nak bagitahu ayat first kau pun mmg tak lah,aku lupa kottttttt yg pasti hai boleh berkenalan kot. kot ea kotttttttt seriously tak ingat langsung hehehehe ;) 

kawan punya kawan beberapa hari dah tersuka kat kau tapiii huhhh kau buat bodoh jeeee -.- eeee steresss mak noks. so aku pun buat buat lah kebodohan macam kau sampai lah satu hari ada lelaki ni mintak couple dan aku pun terima. hahahaha terkilan dok ? tu laaaaaaa lain kali jgn lelambat nanti dikebas org. so hai bye bye lah ceghitonyaaaaaaaaa. opss opss cita tak habis lagi bro leklu sap kok lu minum kopi lu . lalalala ~ 

ha dah habis rokok dgn kopi ? jomah sembang-sembang lu, cite pasal kain masing-masing luu teheeee ^.^ ok lets continueee with our setoriiii *gaya budak kecik* euuuuu lempang diri sendiri ah macam ni. apa kau fikir kau comel ? kuang kuang kuang.. oiiii lek ah doeeee apahal serious sgt membaca ni ? aku malas kot nak sambung ceghitoooo macam tak sedap dah aku rasa. jap ea nak minum air oren jap. 
.
.
.
.
.
.
setengah jam kemudian
.
.
.
.
.
2 jam kemudian 
.
.
.
.
.
krohhhh krohhhhh ~ 

*terasa org sepak* ehhh ehhh kenapa ? aku tak buat salah doe ? aku dah kata jgn serious sgt aku malas nak bercerita dah ni haaa adudududu dah chiooo nanti sambung ;* tatata



Older Post | Newer Post