Teenagers Dream
Le Master?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Links


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
rindu much ♥
Friday, January 4, 2013 | 8:17 AM | 0 BlackWhite
haiii happy new year ! kahkah dah terlambat la woii nak wish. ahhh ada aku kesah ? eheheh takda semangat nak update sebenarnya,bila ada pun tiktok tiktok setengah page terus takda idea save dalam draft. Maka dgn itu hari ni azam nak update pendek je tapi terluah apa yg nak diluah.heeeee ~ so meet my pendek  

taraaaa ~ handsome bukan ? eeeeuuuu tak payah nak sengih sgt lah farid, gua tahu lu tgh baca sekarang ni . lalalalal :p Act i miss you so much bebi !  Dah lama tak jumpa tapi dapat jumpa sejam lebih je hari tu kan. haih =.= apa nak buat ye dok, cinta terlarang katakan. agagagaga ~ So kot ada rezeki jgn lupa mai sini wa nak tuntut kasut baru. lalalala . k ah bye my acam acam ucuk bebi :*


Older Post | Newer Post