Teenagers Dream
Le Master?



Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow ya.
No Haters, Copycats and Anon here.


Round-Round



Story About Links


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
keheningan petang
Tuesday, January 29, 2013 | 1:03 AM | 0 BlackWhite


Haii ;)  ce tengok tajuk.ahahaha INI SEMUA POYOOO! hmmm bosan sebenarnya takda benda nak buat petang2 cenggini. haih =.= ni lah life after spm bila jadi pengganggur berjaya. kekeke ~  nak dok ternak lemak pun lemak tak nak keluar kan hasil . makin aku timbang makin turun beratnya. rezeki rezeki ahahaha 

So kenduri kat rumah ni makin dekat bro. hmmm tinggal lagi 3 hari je, mai lah datang rumah blh tolong-tolong apa yang patut, lol . Aku dapat bayangkan doe bertapa ramainya tetamu nanti  ahhh mati aku mati T.T *cih bajet macam aku pulak tukang masak, masak pun tak gheti woiii . ahahhaa * tak boleh kawin ni tak boleh !  Farid, sila cari perempuan lain ;p *kau carik betul-betul, aku tumbuk tangan patah kau hahahha*

Bila jadi penganggur ni dok asyik on9 dgn belajaq kete sajok tu pun ah poh macam hape-hape tah. buat sambil lewa je, tau lah ramai yg amik lesen dekat dia. eeeee geramnya titeewww ! tapi kan hari tu kan farid ajar bawak kete. ahaha sumpah tak boleh gila nak serious time dia ajar dah la dgn dia bebel kalah kan ah poh. kot ah poh bercakap pun aku suka potong ni kan si farid,rasa macam nak je tutup mulut dia tu . ahahaha nasib lah dpt bf yg kuat bercakap ni. apa pun terima kasih banyak-banyak MUHAMMAD FARID ;p 

k lah aku dah tak tahu nak taip apa lagi . byeee uollss



Older Post | Newer Post